Köpvillkor

Läs igenom köpvillkoren innan du beställer catering online. Genom att lägga en beställning godkänner du köpvillkoren.

Allmänt

De här köpvillkoren gäller för dig som kund vid beställning av varor från Bergvretens catering, WEMS Livs AB, org nr: 556945-2039, adress Bergvretsgatan 1 749 44 Enköping.

ICA Nära Bergvretens verksamhet är registrerad hos miljöförvaltningen i Enköping och verksamheten kontrolleras regelbundet av kommunen.

Via webbshopen kan privatpersoner och företag beställa varor som du väljer att hämta i vår butik eller får levererat med bud.

Genom att godkänna köpevillkoren intygar du att du är 18 år och att inga andra hinder finns för att du godkänner dessa köpevillkor. Ett godkännande innebär att du accepterar att följa köpevillkoren vid användning av tjänsten. Så snart du
genomför din första beställning skickas ett bekräftelsemejl/bekräftelsesms till den epost/telefonnummer du angivit. Du ansvarar för att de uppgifter du lämnar vid beställning är korrekta och uppdaterade samt att dina uppgifter hålls uppdaterade vid behov. Dina kunduppgifter ska hållas strikt konfidentiella och får inte spridas.

Bryter du mot köpevillkoren har Bergvretens catering rätt att avsluta köpet och du meddelas då via epost/sms.

Betalning/Beställning

Du betalar dina varor via Klarnas betaltjänster eller direkt vid avhämtning i butiken. Har du beställt hemleverans och vill betala i butiken ska din beställning vara betald senast dagen innan leverans.
Beställning måste görast minst 48 h innan leverans, gärn atidigare.

Priser och utbud

Aktuella priser på varor och eventuell leveranskostnad visas alltid i webbshopen. Bergvretens catering har möjlighet att genomföra förändringar gällande avgiftens storlek och/eller tjänstens innehåll. Vid stora förändringar av tjänstens innehåll uppdateras köpevillkor och en ny version hålls tillgänglig via webbshopen. Du ansvarar själv för att se till att du tagit del av den senast uppdaterade versionen. Samtliga priser anges i svenska kronor (SEK) inklusive 12% moms. Produktbilderna på hemsidan garanteras inte att varans exakta utseende återges. Vi reserveras oss för eventuella fel i pris- och produktinformation eller i övrigt på webbshopen samt slutförsäljning och eventuella typografiska fel på vår sida eller i våra annonser.

Innehåll i produkterna

Vi reserverar oss för att, i undantagsfall, behöva byta ut vissa ingredienser/råvaror i våra bufféer. De byts då ut mot lämpliga och likvärdiga ersättningsvaror. Det kan till exempel bli aktuellt vid råvarubrist eller om ursprungsingrediensen av annan anledning behöver bytas ut eller ersättas.

Villkor för beställning av leverans

Vi levererar er beställning inom en radie av 10 kilometer från Bergvretens Catering. Vi levererar med egna bilar till angiven adress. Priset varierar beroende på avstånd.

Vi är kvalitetscertifierade för vår matsäkerhet och vi garanterar att maten du beställt från oss har hanterats på bästa sätt för maximal kvalitet och hållbarhet.

För att vi ska kunna hjälpa till med hemkörning av er catering måste ansvaret för maten övergå till dig som kund när maten lämnar vår butik.

Genom att godkänna köpvillkoren intygar du att du är medveten om att ansvaret för maten övergår till dig som kund i och med att transporten lämnar ICA Nära Bergvretens butik.

Vi ansvarar inte för konsekvenser på grund av inaktuella kunduppgifter, till exempel felaktig leveransadress, telefonnummer eller e-postadress.

Ångerrätt

Det är viktigt för oss att du är nöjd med din catering. Är du inte nöjd ber vi dig kontakta oss direkt så ser vi till att så snabbt som möjligt försöka hitta en lösning. Vi förbehåller oss rätten att avgöra vad som anses vara en lämplig lösning i varje enskild situation.

Försäljningen av catering via Bergvretens Catering omfattas inte av ångerrätt enligt distansavtalslagen (lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler). Du kan läsa mer om ångerrätt och vilka varor och tjänster som är undantagna från ångerrätt på Konsumentverkets hemsida.

Kontakta oss

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 0171-241 70.